ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Hírek, érdekességek

Hírek, érdekességek

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, átfogó képet mutatni egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtani a látogatóknak saját szakmai feladataik megoldásához.
Bővebben...

alumetalBokrétaünnepség a lengyel Alumetal komáromi üzemében

 Bokrétaünnepséget tartottak szerdán az alumíniumöntvényeket készítő lengyel Alumetal S. A. komáromi üzemében, ahol 2016 őszétől 150 embert foglalkoztatnak majd.  Józef Mlocek, az Alumetal Group Hungary Kft. ügyvezetője kiemelte,

Bővebben...

gealanÁtadták a Gealan székesfehérvári műanyagipari gyártócsarnokát

Átadták pénteken a németországi székhelyű Gealan Formteile GmbH székesfehérvári műanyagipari gyártócsarnokát, a Sóstói Ipari Parkban található üzembe mintegy kétmillió eurót (hatszázmillió forint) fektettek be.

Bővebben...

logimat2014_kiallitasLogiMAT 2014 Anyag- és Információáramlás kiállítás 2014.02.25-27 között Stuttgartban

12. alkalommal rendezik meg a LogiMAT Nemzetközi logisztikai, anyagmozgatási szakkiállítást A szakvásár mottója „Intelligens hálózatépítés – komplexitás kezelése”

Bővebben...

75x75logoABEXA Kft. új telephelyre költözött

2005 áprilisban induló cég jobb munka körülményei javítása és a megrendelői jobb kiszolgálása érdekében épített egy 2 szintes iroda és egy magas raktárcsarnokot és 2014 januárjától Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna Babér úton vagyunk megtalálhatóak.

Bővebben...

hestra

Bővíti telephelyét és dolgozói létszámát a rakamazi Hestra Hungary Kft.

A mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt munkahelyteremtő pályázaton elnyert 103 millió forint révén bővíti telephelyét és 62 fővel emeli dolgozói létszámát a síkesztyűgyártással foglalkozó rakamazi Hestra Hungary Kft.

Bővebben...

75x75logo

Gazdaság-ipari park-telephelyfejlesztés ABEXA Kft.

Újabb két cég, összesen 150 millió forintos beruházással telephelyet fejleszt az Alba Ipari Zónában Székesfehérváron - jelentették be pénteken sajtótájékoztatón Székesfehérváron.

Bővebben...

rofaAutóipari tesztüzemet épít a szabolcsi Rofa-Művek

Tesztüzemet épít a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Timáron működő, a világ nagy autógyárainak termelési berendezéseket készítő, német-magyar érdekeltségű Rofa-Művek - közölte Csegei László, a cég ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-vel.

Bővebben...

rehauGyárat épít a Rehau Győrben

A németországi központú Rehau több mint hatvanmillió eurós beruházással 26 ezer négyzetméternél is nagyobb üzemet épít a Győri Ipari Parkban, közvetlenül az Audi-gyár közelében – áll a társaság keddi közleményében.

Bővebben...

denso_szekesfehervar_kisGyártósort készített a Denso Magyarország Kft.-nek a VT-ASYST Kft.
Japán tervek alapján, a megrendelővel szoros kooperációban egy új gyártósor három állomását készítette el a Denso Magyarország Kft. székesfehérvári telephelye részére a Videoton Automation Systems & Testers Kft.(VT-Asyst). Kft., a Videoton célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozó tagvállalata - mondta az MTI-nek a cég ügyvezető igazgatója.

Bővebben...

kichoffTovább bővíti esztergomi üzemét az autóipari vállalat Kirchhoff
Mintegy 11-12 millió euróra becsült beruházással tovább bővíti esztergomi üzemét a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójának magyarországi leányvállalata, a Kirchhoff Hungária Kft.

Bővebben...

NI_csovazas_munkaallomas_resizeA magyarországi GDP 0,5 százalékát adja a NI Hungary Kft.
Az amerikai National Instruments (NI) magyarországi részlegének termelése évente a magyarországi GDP 0,5 százalékát teszi ki; a cég tízéves debreceni jelenléte alatt mintegy 60 millió dollár beruházást valósított meg, jelenleg 1100 embert foglalkoztat - ismertette Alex Davern a cég alelnöke és pénzügyi vezetője pénteken Debrecenben.
Bővebben...

kayserDuplájára bővíti gyárát Komáromban a Kayser
Az év végére megduplázza üzemének területét a járműipari műanyag alkatrészeket gyártó, német Kayser Automotive Hungária Kft. - tájékoztatta a társaság ügyvezetője az MTI-t.

Bővebben...

flex_huaweiA Flextronics új gyárat indít Pécsett
A  Flextronics és a Huawei Magyarországra is kiterjeszti stratégiai beszállítói együttműködését. Továbbá a Flextronics új gyárat indít Pécsett, ahol a Huawei távközlési berendezéseit

Bővebben...

eismannMásfél milliárd forintból épít új gyártócsarnokot az Eissmann Automotive Nyíregyházán
Csaknem másfél milliárd forintból építi fel új gyártócsarnokát Nyíregyházán az autó belsők  gyártásával foglalkozó Eissmann Automotive Hungária Kft. - közölte Böszörményi Attila, a német tulajdonban lévő társaság igazgatója pénteken.

Bővebben...
rabaRába-alkatrészek mennek egymilliárdért a Fehrernek
A Rába a felfutást követően évente mintegy 750 ezer személygépkocsihoz szállíthat fém alkatrészeket az F.S. Fehrer Automotive GmbH-nak,
Bővebben...
raba A Rába 25 millió eurós megállapodást kötött
Három évre szóló, közel 25 millió euró értékű megállapodást kötött a világ egyik, meg nem nevezett vezető járműipari vállalatával a Rába Futómű Kft. futómű komponensek szállításáról
Bővebben...
jabilAmerikai elektronikai alkatrészgyártó költözik a Polgári Ipari Parkba
A Jabil amerikai elektronikai alkatrészeket gyártó cég 4.260 négyzetméternyi raktár- és 208 négyzetméternyi irodaterületre írt alá bérleti szerződést
Bővebben...
kina_pandaJó félévet zártak a külföldi autógyártók Kínában
Peking, 2011. július 6., szerda (MTI) - A német Volkswagen AG luxusautó márkája, az Audi szerdán bejelentette, hogy kínai eladásai - Hongkongot is beleértve - 28 százalékkal nőttek az idei év első félévben; jelentős bővülésről számolt be a BMW és az amerikai GM is.
Bővebben...
mol a top 100 elsőMég mindig a Mol vezeti a legeredményesebb magyar cégek Top100-as listáját
Magyarország 100 legnagyobb vállalatának összteljesítmény alapján összeállított listáját továbbra is a Mol vezeti, de a TOP10-ből kiesett az E.On Hungária Zrt. és a Magyar Villamos Művek is.
Bővebben...
yale targonca raklapemelőYale targonca hivatalos képviselete
2011. júniusától  a HOROSZCOOP Anyagmozgatás Kft. látja el Magyarországon a Yale Europe Materials Handling Ltd., azaz a Yale targoncák hivatalos képviseletét.
Bővebben...
Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok