ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Hírek, érdekességek | Hírek | A Rába 25 millió eurós megállapodást kötött
raba A Rába 25 millió eurós megállapodást kötött
Három évre szóló, közel 25 millió euró értékű megállapodást kötött a világ egyik, meg nem nevezett vezető járműipari vállalatával a Rába Futómű Kft. futómű komponensek szállításáról
-közölte a Rába a BÉT honlapján hétfőn.

A szerződő felet, annak kérésére a Rábánál nem kívánták az MTI kérdésére elárulni.
A Rába a "prominens" teherautó-gyártó közvetlen beszállítója lett, ami a magyar cég céljához vezető újabb lépés a közvetlen beszállító szerep, a stratégiai partnerség eléréséhez - olvasható a közleményben.

A Rába termékek prémium kategóriás tehergépjárművekbe épülnek be. A közlemény megjegyzi, hogy a "beszállítói szerződés a korábbi éveknél lényegesen magasabb értékesítési volument jelent".

Az új megállapodással évente mintegy százezer új teherautót gyártanak Rába futómű-termékekkel.
A Rába legutóbb június 14-én jelentette be, hogy 2015 végéig szóló, mintegy 30 millió euró értékű megállapodást írt alá a német tulajdonú BPW Hungária Kft.-vel pótkocsi futóművekbe épített kovácsolt tengelycsonkok szállításáról.

A Rába Nyrt. üzleti portfóliója a futómű, az alkatrész és a jármű üzletágból áll. A futómű fejlesztő és gyártó társaság speciális futóművekkel és nagy sorozatú futóműalkatrészekkel van jelen stratégiai exportpiacain: az Egyesült Államokban, az Európai Unió és a FÁK-országaiban.

A Rába részvényei a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájában forognak. A papír a hétfői kereskedést 810 forinton, a pénteki záróárral megegyező árfolyamon kezdte, és 11 órakor - közel kilencmillió forintos forgalomban - 820 forinton állt. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 988, a legalacsonyabb 740 forint volt.

MTI 2011. július 4., hétfő 11:18
Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok