ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Hírek, érdekességek | Hírek | Gyártósort készített a Denso Magyarország Kft.-nek a VT-ASYST Kft.

denso_szekesfehervar_kisGyártósort készített a Denso Magyarország Kft.-nek a VT-ASYST Kft.
Japán tervek alapján, a megrendelővel szoros kooperációban egy új gyártósor három állomását készítette el a Denso Magyarország Kft. székesfehérvári telephelye részére a Videoton Automation Systems & Testers Kft.(VT-Asyst). Kft., a Videoton célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozó tagvállalata - mondta az MTI-nek a cég ügyvezető igazgatója.Vámosi Attila tájékoztatása szerint a megrendelés értéke 70 millió forint volt.
A kft. munkájának elismerését jelzi, hogy a gyártósor korábbi típusait Japánban készítették, először most készült Magyarországon annak egy része.
A diesel befecskendezők lézeres feliratozását és kamerás ellenőrzését végző célgép készítését a berendezés mechanikai alkatrészeinek gyártásától és összeszerelésétől, a terek honosításán át az üzembe helyezésig a tagvállalat mérnökei végezték japán szakemberek közreműködésével.
denso_szekesfehervarA megrendelő elégedettségét bizonyítja, hogy a Denso Magyarország Kft. már jelezte, még az idén egy újabb gépsort szeretne. Továbbá gyártási fázisban van már egy másik, 100 millió forint értékű gépsor készítése is a japán tulajdonú cég számára - mondta a kft. ügyvezetője. A videotonos vállalkozás már korábban is több célgépet gyártott a Denso székesfehérvári gyárának.
A VT-Asyst Kft. az idén januártól lett a Videoton Holding Zrt. önálló tagvállalata. Korábban a Videoton lemezmegmunkálással foglalkozó leányvállalata, a VTES Kft. célgépüzletágaként működött.
Az évi egymilliárd forint árbevételű, ötven szakembert foglalkoztató cég vezető nemzetközi cégek magyarországi gyárainak szállít egyedi gyártó-és ellenőrző berendezéseket, egyebek között kézi, félautomata és automata szerelő munkaállomásokat, funkcionális tesztelő és mérőberendezéseket, gyártósorokat, csavarozó és szegecselő gépeket, valamint gyártástámogató célgépeket.
A gépeket egyedi specifikáció, a megrendelők igényei alapján gyártják. Évente mintegy 100 kisebb, nagyobb berendezést készítenek, köztük 35-40 nagyobb értékű gépet.
A cég főbb partnerei az autóipar kiemelt beszállítói, de sok célgépet gyárt  orvosi eszközöket, háztartási készülékeket, mobiltelefonokat, villanymotorokat készítő vállalatok számára is.
A Videoton vállalatcsoport tudatosan fejleszti a célgép tervezési, gyártás profilt: a VT-Asyst Kft. -t már az önállósítás előtt nagyobb, felújított, energetikailag optimalizált csarnokba költötte, s 200 millió forintos beruházással technológiai fejlesztést hajtott végre a cégnél.

MTI 2012. február 21., kedd 15:30.

Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok