ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Hírek, érdekességek | Hírek | Gyárat épít a Rehau Győrben

rehauGyárat épít a Rehau Győrben

A németországi központú Rehau több mint hatvanmillió eurós beruházással 26 ezer négyzetméternél is nagyobb üzemet épít a Győri Ipari Parkban, közvetlenül az Audi-gyár közelében – áll a társaság keddi közleményében.A műanyagipari vállalkozás termelőüzeme, amelyben az autóipar számára gyártanak majd alkatrészeket, 2013-ban kezdi meg működését a tájékoztatás szerint, és akár 200 új munkahelyet is teremthet.
„Nemzetközi terjeszkedési stratégiánk részeként született meg a döntés a telekvásárlásról és az új gyár építéséről“ – írják, idézve  Niklas Braunt, a Rehau autóipari üzletágának igazgatóját, akinek tájékoztatása szerint az új magyar gyár a legkorszerűbb ökológiai és gazdasági szempontok szerint épül meg.
A közlemény ismerteti: a cég  2005 óta készít lökhárítókat különböző Audi-modellekhez, termékeit just in time rendszerben szállítja közvetlenül az autógyártó vállalat gyártószalagjára. A társaságnak azonban további kapacitásokra van szüksége ahhoz, hogy eleget tudjon tenni TT és a Q7 modellekhez kapott rendeléseknek. A jövőben ugyanis mindkét modell első és hátsó lökhárítórendszerét is közvetlenül Győrben gyártják és fényezik az összeszerelés előtt.

MTI 2012. február 28., kedd 16:29

Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok