ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Polcrendszerek | DIMAX polc

Dimax kapcsolható lemezpolcos állványrendszer


dimax_polc

palette_stock_rack

raklapos_allvanyokA DIMAX a könnyű, és közepesen nehéz teherigények támasztotta számtalan raktározási probléma számára jelent megoldást. A DIMAX polcos állványrendszer különösen olyan betárolási egységek tárolására alkalmas, amelyek nem raklaposak, továbbá a kézi be-, és kitárolásra (picking), valamint természetesen a DIMAX-elemekből olyan kivitelű raktárrendszerek is megvalósíthatóak, amelyek kiszolgálása szállító-eszközökkel történik.
dimax_polcA variálható DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és polcok. A keretek képezik a struktúra függőleges vázát, a polcok szolgálnak vízszintes építőelemként a töltési egységek felvételére.

dimax_polc

A DIMAX olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a barázdált, zárt profilú lábak, vagy a különleges láb-polc összekötőelemek, amelyek magas strukturális merevséget, és megemelt terhelhetőséget biztosítanak a biztonsági előírások betartása mellett.

A polcok patentolt "Z" formájú profilja révén a DIMAX polcrendszer rendkívül sokoldalú felhasználását teszi lehetővé, miközben a vízszintes összekötők, és a különges formájú polctartó elemek a rendszer megemelt stabilitását kölcsönzik.Kiegészítő alkatrészek egész sorozatával felszerelve a legkülönfélébb igényeknek is megfelel, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen összeszerelhető.

Az eltolható polcokhoz is a DIMAX jelenti az ideális megoldást, amely alkalmazkodik a szűk raktárak támasztotta igényekhez, és nagyobb méretű struktúrák megépítését is megengedi.

A lábak vízszintes összekötőelemek segítségével állnak össze keretekké. A különleges kialakítású vízszintes összekötők garantálják a struktúra stabilitását. A keretekre függesztve kerülnek rögzítésre a Z-formájú merevítésekkel ellátott polcok.

dimax_polc

A polcok igény szerint szállíthatóak festett, illetve horganyzott kivitelben, sima, vagy perforált formában.

Szükség esetén a polcok terhelhetősége alátétrudakkal lényegesen megnövelhető

Az ötletesen kialakított polctartó elemek kötik össze a lábakat a polcokkal, rendkívüli stabilitást kölcsönözve a rendszernek.

Tartozékelemek egész szériája áll rendelkezésre, hogy a legkülönfélébb követelményekhez is igazodjon a rendszer. A polcelemek szállíthatóak tárolórekeszes kivitelben, vagy könnyen behelyezhető függőleges elválasztó lemezekkel, hátoldali és oldalfali lemezekkel.

Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok