ABEXA az ön igényeit szállítja

You are here Miért mi ?

Miért válasszon bennünket ? Szolgáltatásaink


Helyszíni felmérés
Tanácsadás
Helyszíni felmérés Díjmentesen elmegyünk az ország egész területére Munkatársaink időpont egyeztetés után személyesen beszélik meg a részleteket. A felmerülő igény pontosítás és tanácsadás után készítjük el a szükséges terveket és ajánlatunkat. Tanácsadás Személyesen tartjuk a kapcsolatot, hogy több, mint 10 éves tapasztalatunk által hatékonyan tudjunk segíteni.

Tervezés
Árajánlat készítés
Tervezés Raktári raklapos állványt és más acélszerkezeteket igények felmérése után megtervezzük azt. Önnek nem kell rajzolnia. Hívjon bennünket a projekt elején, hogy kezdetektől segíthessünk.

Árajánlatkészítés Ajánlatunkat elkészítjük minden kötelezettség nélkül. Változó igények esetén gyorsan reagálunk.

Kiszállítás
Kivitelezés
kiszallitas Az ország egész területére kedvezményesen vagy  ingyenesen mennyiségtől függően kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Külföldi szállítást is vállalunk, amelyre ajánlatot adunk.
Kivitelezés Több éves szerelési tapasztalattal szereljük állványainkat. Alvállalkozóinkkal nagyobb raktárrendszereket is rövid határidővel kivitelezzük.

Raktár
Garancia
Raktározás Gyakran rendelt állványokból, kiegészítőkből nagy raktár készlettel rendelkezünk. Nem kell heteket várni a szállításra megrendelőinknek. Telephelyeinken, akár személyesen is átveheti a termékeket. garancia

Raktári állványaink minden esetben rendelkeznek gyártói megfelelőségi nyilatkozattal. Termékeinkre 1-3 év garanciát adunk.


Joomlart

ABEXA Kft.

Akciós ajánlatok